Struensee & Co. Case Challenge 2017

October 26

Vil du prøve kræfter med strategisk rådgivning for topledelsen i den offentlige sektor?

– Konkurrér mod andre topstuderende i Struensee & Co.’s Case Challenge 2017!

 

Struensee & Co. giver dig nu muligheden for at være med til at sætte dagsordenen for fremtidens offentlige sektor i en case om permanent forandring og forbedring.

I  et  team  med  andre  topstuderende  får  du  muligheden  for  at  arbejde med økonomiske, finansielle og kvalitetsmæssige effekter af offentlige moderniseringer og i samme omgang sætte dine samfunds- og erhvervsøkonomiske  værktøjer  på prøve.

Fra udlevering af casen har deltagerne 30 timer til at forberede den bedste løsning på en aktuel udfordring i den offentlige sektor, inden løsningen præsenteres for et dommerpanel bestående af bl.a. ledelsen i Struensee & Co.

Under casen d. 26. og 27. oktober 2017, vil du få unik indsigt i best practice problemløsning målrettet den offentlige sektor, med sideløbende coaching fra de bedste konsulenter i branchen. Dine analytiske evner til at identificere, strukturere og finde løsninger på aktuelle og relevante problemstillinger, samt evnen til at kommunikere og præsentere disse i en intuitiv og logisk facon, vil blive sat på prøve. Hver deltager på vinderteamet kan gå hjem med en overnatning inklusiv middag for to på det historiske Dragsholm Slot.

Sammensæt et team på 3-4 deltagere eller ansøg alene om at  komme  på et hold med andre enkeltansøgere. Deadline for ansøgninger er den 2. oktober, 2017.

Struensee & Co. vil udvælge og sammensætte de bedste teams blandt ansøgerne og invitere til en informationssession før kick-off omkring hvordan, man løser en case i Struensee og Co. Sessionen vil indeholde:

  • nærmere forklaring af case challenge forløb
  • “Boost din toolbox” – hvordan man løser en konkret case

Struensee & Co. Case Challenge vil foregå hos os i Struensee Gaard   i  det  centrale København.

 

Ansøgningsproces

Struensee & Co. Case Challenge er for topstuderende på samfundsvidenskabelige og erhvervsøkonomiske uddannelsesretninger. Teams og enkeltansøgere vil blive udvalgt ud fra en samlet vurdering af uddannelsesmæssig retning, akademiske resultater og øvrige resultater og erfaring  uden  for  uddannelse.

 

For at ansøge om at komme i betragtning til Struensee & Co. Case Challenge 2017 skal nedenstående opfyldes – ansøgningsfrist er mandag den 2. oktober, 2017.

Et team, der søger samlet, skal bestå af tre til fire medlemmer. 

Man kan søge som enkeltperson med henblik på at komme på et team sammensat af andre enkeltansøgere.

Indsendes i  en  samlet e-mail (enten  per team eller per  enkeltansøger):

  • En beskrivelse på ½ side (per team eller per enkelt- ansøger) med et bud på to måder hvormed den offentlige sektor kan effektiviseres
  • Et CV per teammedlem
  • Kopi af resultater fra beståede universitetseksaminer per teammedlem

Send din ansøgning til application@struensee.dk markeret “Case Challenge 2017”.

Svar på om jeres team er udvalgt til Struensee & Co. Case Challenge 2017 kommunikeres den 6. oktober, 2017. Struensee & Co. vil sørge for overnatning for deltagere med længere rejsetid fra onsdag til fredag.

No other upcoming events.